De Designer Tool is een programma waarmee je heel gemakkelijk je eigen wanddecoratie kunt ontwerpen. In het programma kun je je eigen ontwerp direct projecteren op je eigen wand. Ook kun je je eigen foto uploaden, of een foto kiezen uit onze collectie of uit onze databases. MyWalldesign56 werkt samen met Fotolia, een fotodatabase met meer dan 13 miljoen foto’s. Ook werken we samen met Pattern Design. Pattern Design is een platform van patronen gemaakt door internationale designers die je prachtige patronen kunnen aanbieden.

MyWalldesign56 produceert met de grootste zorg, in eigen beheer, je fotobehang. Wij streven ernaar je bestelling te verzenden binnen 3-5 werkdagen.

Mocht je een dringende deadline hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team door een mail te sturen naar info@mywalldesign56.com.

We zijn er trots op een zeer scherp tarief te kunnen aanbieden voor Fotobehang van slechts 20,95 euro per m2, Inclusief btw en verzendkosten. Hierbij ontvang je ook een gratis installatiekit t.w.v. 12,95. Ook de eventuele licentiekosten voor Fotolia en Pattern Design, nemen wij voor onze rekening. Een poster op maat kost 65 euro per m2. Voor een Canvas Print bieden we 3 verschillende maten. De prijzen hiervoor vindt je in de Designer Tool en op de Productpagina Canvas. We vallen je niet lastig met verzendkosten in Nederland, want die nemen wij voor onze rekening.

MyWalldesign56 maakt uitsluitend gebruik van materiaal van hoge kwaliteit A-merk fabrikanten. Het zelfklevende fotobehang is speciaal door HP ontwikkeld voor het maken van fotobehang. Ons behang is geschikt zowel voor  huishoudelijke als commerciële toepassingen en is brandvertragend klasse 1 of A-rating (ASTM E84).

Het behang heeft een gladde finish waardoor de print zeer mooi tot zijn recht komt. Het resultaat is een haarscherp beeld met levensechte kleuren.

Al onze producten worden geprint met de nieuwste veilige inkttechnologie.

De digitale printers maken gebruik van de nieuwste HP latex inkttechnologie.

Onze inkten zijn geurloos en niet-toxisch. Veilig voor mens en milieu.

Elke bestelling wordt geleverd met een eenvoudige ‘Doe het zelf’ instructie.

De installatie instructies zijn ook te downloaden op onze website.

Het fotobehang is gemaakt van zelfklevend materiaal dat eenvoudig zelf aan te brengen is. Vóór het aanbrengen leg je het behang 15 seconden in de meegeleverde bak gevuld met water. Daarna activeert er een lijmlaag in het behang en kun je het behang baan voor baan op uw muur aanbrengen.

We hebben ook een video instructie voor je gemaakt die je stap voor stap kunt volgen.  De installatie instructie video vind je hier

Daarnaast ontvang je bij je bestelling een gratis installatiekit. De installatiekit bestaat uit een bak om het behang in te leggen, een behangrakel en een mesje om de randen schoon te snijden.

Als je nog steeds onzeker bent over de installatie, kunnen wij je een installatie service aanbieden. Voor meer informatie of een offerte over de installatie, neem contact op met ons team op info@mywalldesign56.com.

Ons zelfklevende fotobehang hecht op praktisch alle gladde wanden, zoals beschilderde en gestuukte wanden. We raden af om fotobehang aan te brengen op poreuze / gestructureerde oppervlakken zoals baksteen of gepleisterde wanden. Twijfel je en wil je graag eerst een sample van ons ontvangen? Neem dan contact op met ons team op info@mywalldesign56.com
Let op: de meeste ‘Teflon’ gecoate muren zijn niet geschikt voor toepassing van onze wallpaper film.

Als je het gevoel hebt dat je behang niet goed blijft plakken na het aanbrengen, raden we aan om de wand met voorbehandeling in te smeren zoals een primer.

Deze coating zorgt ervoor dat uw behang beter gaat hechten op de muur.
Voor meer informatie over voorbehandeling van je muur kun je contact opnemen met ons team door een mail te sturen naar info@mywalldesign56.com.

We raden af om fotobehang buiten te installeren of in een vochtige ruimte zoals een badkamer. We kunnen je alternatieven aanbieden voor natte ruimtes en buiten. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met ons team door een mail te sturen naar info@mywalldesign56.com.

Het fotobehang is gemakkelijk te verwijderen. We raden echter niet aan het behang  opnieuw te gebruiken nadat het verwijderd is van je wand. Na het verwijderen van je fotobehang is de plakkracht sterk verminderd en bestaat er een grote kans dat je behang niet meer voldoende blijft plakken.

Het fotobehang wordt geleverd in banen. Elke baan is genummerd zodat je precies ziet waar deze hoort. De breedte van de baan hangt af van je afbeelding en varieert tussen de 50 en 80 cm.

Bij het selecteren van een beeld op onze  Designer Tool, krijg je automatisch een melding als de resolutie niet hoog genoeg is. Je ziet dan een een gele driehoek met een uitroepteken in de hoek.  Het beeld kan in dat geval korrelig kan zijn op de geselecteerde kijkafstand. De app stelt automatisch de kijkafstand in op 150cm. Dit kan in het tabblad ‘instellingen’ worden gewijzigd nadat de app wordt geopend.

Vergeet niet dat de meeste muren niet bekeken worden op korte afstand.

We raden je aan om de instructies en de automatische berichten in de Designer Tool goed te lezen. Als je nog steeds niet zeker weet of je afbeelding geschikt is om te gebruiken, kun je altijd contact opnemen met ons team door een mail te sturen naar info@mywalldesign56.com.

Jazeker! MyWalldesign56.com heeft een Design team in huis om je te helpen met een aangepast ontwerp. Wij kunnen bijvoorbeeld een fotocollage maken of we kunnen je helpen met het maken van een eigen huisstijl. Voor het maken van een aangepast individueel ontwerp brengen we extra kosten in rekening. Voor meer informatie hierover kunt je contact opnemen met ons team door een mail te sturen naar info@mywalldesign56.com.

Omdat de maten van wanden en afbeeldingen verschillen heeft biedt de Designer Tool de mogelijkheid je afbelding te vergroten of te verkleinen om het beeld passend te maken voor je wand. Ook is het mogelijk om je afbeelding in de Designer Tool te verschuiven van links naar rechts of van boven naar beneden om het precies passend te krijgen. Dit kan eenvoudig door in de designer met de muis op je afbeelding te gaan staan en één keer te klikken. Er opent automatisch een venster dat alle opties geeft om het beeld naar wens aan te passen.

Als je graag alleen een afbeelding aan wilt leveren of als je een projectvoorstel hebt, zijn we uiteraard bereid je hierbij te helpen. Hiervoor maken we een offerte op maat voor je. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met ons team door een mail te sturen naar info@mywalldesign56.com.

Voor al onze klanten in Nederland rekenen we geen verzendkosten.

Jazeker! Verzendkosten variëren per land van bestemming en worden automatisch? berekend tijdens het afrekenproces van je bestelling.

MyWalldesign56 biedt 3 jaar garantie tegen verkleuring en hechtingsproblemen veroorzaakt door een fout in het product of de afdruk methode. Voor een volledig overzicht van onze garantie- en leveringsvoorwaarden verwijzen we je naar de algemene voorwaarden.

Voor vragen over uw bestelling kun je contact opnemen met ons team door een mail te sturen naar info@mywalldesign56.com.

Filter:AllesOpenOpgelostAfgeslotenOnbeantwoord
OpenBetti gevraagd 2 jaar geleden  •  
338 vertoningen0 antwoorden0 stemmen
OpenPeter gevraagd 2 jaar geleden  •  
306 vertoningen0 antwoorden0 stemmen
OpenGina gevraagd 3 jaar geleden  •  
365 vertoningen0 antwoorden0 stemmen
OpenDigger gevraagd 3 jaar geleden  •  
374 vertoningen0 antwoorden0 stemmen
OpenLettie gevraagd 3 jaar geleden
410 vertoningen0 antwoorden0 stemmen